~ Amin & Aeti ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18, 2011

Red DevIL's....

Jangan salah paham ngan tajuk post ni yer.. sebenarnye. last week by thursday, my cousin msg i. mintak tulun make-up utk jadik devil..de office Dinner bertemakaN HorRRor NighT.. i cam takot je, sbb xpenah la nak make up org jadik sam jahat. But i grab the chance.. DInNEr  SaturDAY niGht. i pLak kebeTulan mmg xwaT pe.. HubbY plAk xde.. so mmg KElapNAgan la... so, i de la surve2 kat youtube.. tgk cara make up.. tapi i jadikan pAnduAN je La. mmg nak ikot. LAst2 kalau dah pegang n MEnConteNG muke org, Sure ke lain nye.. tapi hasilnye.. ok la... i cume kena belatih n belatih lagi..model ni muke die kering skit n de parut2 yang patut i sembunyikan. xReti duK diAm mase Nak make-up tu.. PeniNg I..tAPi At LAst seleSAi juge KErjA ku.So, this is the moDeL...i;m GLad i turn Her into a Very bEautifuL Red DEviL..So.. THis is HEr..
 Before
 SemaSa
  SemaSa
 Done..
Full Dress.. 
 i YAng tAkot tgk pOSing CAMni
 'Beauty Red Devil'
In actiOn
Wif me..

2 comments:

  1. wow terus ilang tanda2 kat muka... gud work

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu.. tQ.. kak ida.. ble nak jumpe ni..

    ReplyDelete