~ Amin & Aeti ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 18, 2011

Baru maHU MEncubA....

hurm.. xtau .laa ape prsaan. Actually i nak masuK contest makeup. SAje nak merase kan. n nak tau tahap mane boleh gi.. takot..padehal nak submit gambr je..macam xpenah makeup plak kan.. surely this saturday. photoshoot tuk bridal makeup.. pening la gak memula nak crik Model, sbb kena la tGK kriteriA yang menePAti, kang xkenA ngaN tangAN kang satu haL plak kAN...so pk nye pk.. last2 decide amek awek yang Aku makeup tunang die hari tU..which is my friend gak..Wena..
Me & Wena..
Wena & Wa..
hehehe.. tapi unfortunately die de hal on the day.. so i pk2.. why not i tr my friend gak.. yang dlm gmbr ngan die tu,,hehehe.. so setel. xyah pEning kpala. yang penting die xsun Burn macam my friend yang tunang tu yer.. kenetulan die balik dr Krabi.. jenuh i.. tapi hAsil. ok la kot..even cam de xpuas hati Skit. tapi YAng penTing cusTomer KAte OK. fAmily De pon SUke.. tu YAng penting.. ok2..come BAck to the Story..  so BAju yANg akan DipAKai..jeng..jeng..jeng.. memandangkan i ni suke kaler terang2.. so.. tadaaaaa.....


So.. tunggu2 kan je laa post i nnt.. kalau xde dlm blog ni Dlm blog makeup i.. hanidilusi.blogspot.com...baru je.. basic design lagi blog tu.. tunggu logo...baru nak rasmi..hehehe.. ok..pepe pon kalau dahkat blog baru i link kan tuk u utk tatapan u all ok.. xnak tgk POn xpe..hahaha... wish me Luck friEndSsss......

3 comments:

  1. lor br aku thu ko da ada blog,xshare link ngn aku..tetbe tgk kt comment rupe2nya kamoo..hihihi

    ReplyDelete