~ Amin & Aeti ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 11, 2013

Oh! Kenangan Terindah...

perghh!!!... tajuk je dah mcm tajuk lagu..hahaha..

Macam ni laa bile dah duk sorang2 kat rumah.. lagipon mmg dah lame nak update blog.. nk cite psl len tapi cite len plak yang keluar.. anyway.. just nak share my wonderfull moments wif my beloved husband.. Mohd Aminuddin Ab. A'ala..

Tahun ni dah masuk tahun ke-3 perkahwinan kami & dah nak masuk 7tahun sebagai kawan.. alhamdulillah.. semua suka duka.. pahit manis kami lalui bersama. asalnye nk update psl trip medan sambil anniversary kitorg last2 godek2 laptop yang dha berhabuk duk dlm beg ni..jumpe laa folder External hardisk yang dah corrupt. tapi seb bek ade gambar2 kenangan mase mula detik perkenalan kami ni.. sharing is caring kan..

ok laa xnk cite panjang.. as we go along i cerita ok..

I met him kat USM..actualy his one of the fasilitator mase i orentasi.. tapi seriusly mmg xpasan die langsung.. haha.. sbb usha org len.. tapi tu laa nak dikatakan dah jodoh.. so masuk USM i lompat setahun sbb diploma holder mmg dapt transfer kredit laa camtu.. then trus lompat thun 2.. secara automatiknye. i dah same ngan die di tahun 2.. mase tu jun 2005.. so tahun pertama jalani hidop cam biase. i single je. proses kecikkan badan sbb dah bam2.. biase laa keje sitekan. mase tu xde sape la nak pandang2 i ni.. gelap gemok comot.. tapi cute ttp ada.. hahah..perasan je kan.. xkisah laa.. tapi tahun pertama tu laa permulaan bagi segalanya. student life after bout 1year bekerja.

Masuk 2nd.. i join la PPMS (Pembantu Pelajar Minggu Suaikenal).. then bermula la episod i mule rapat ngan sorang mamat playboy ni.. hehehe.. org la ckp..realitinye yer kot...hahaha... i notice him mase pegi kursus PPMS kat Ulu Kernas.. xde pe pon..just nk kawan2.. almaklumla.. kami dip student ni jan dah tua2 bru nak blaja balik.. so sape yg tau je.. yang kami ni dah 23 mase tu.. yang len2 tu smua 19 n 20 thn je.. termasuklah mamat sorang tu..hehehe.. actually disebabkan kawan kitorg Effa ni laa buatkan kami start bercakap mase kursus tu.. mamat tu sombong skit.. layan awek cun je.. sempat tangkap la sorang mase kursus tu.. hebat kan.. tapi tu laa pas 1 ke 2 minggu tah duk sane.. balik kampus berkampung tuk persediaan student baru.. ha.. kat sini la permulaan kami rapat..

hehe..xdiduga la n xtau macam mane nak cite.. hehe.. kire camtu je laa..rapat..rapat..rapat.. n terus rapat.. dan rapat2...rapat..rapat...close.. closed..n closing to married..hehehe..alhamdulillah.. panjang kalau nak cite..so tgk2 je la perkembangan kami ni na...hahaha...

Ni gambar curik2 mase Kursus PPMS 2006
Mase xkenal hati budi lagi
Gambar 1st kami bersama
Trip PPMS Pangkor 2006
Pangkor  Trip PPMS 2006
Awal Perkenalan yang kearah rapat2
NI pon.. kat McD juru.. 2nd gmbr berdua..hehehe..


 Dan Kami trus rapat..rapat close nn segalanya laa dia...hehehe..



 Sampai study pon same2 even lain2 course..



mase slim fit tu muat lagi..
ni dah tahun ke2.. ade kembang kan??
ni pon mase awal2 gak..
Citrawarna Desasiawa Jaya 2007 - 3rd Place
huhuhu...
 So.. time goes by.. relationship makin serius.. banyak dugaan kami semasa bersama.. apa pon org sekeliling putus memberi semangat dan pesanan yang membina tuk kami.. sehinggalah perhubungan ini melangkah ke peringkat seterusnya.. balik kampung.. hehehe.. dah serius kah???hehehe.. alhamdulillah...


2009..zaman enjoy2



















2 comments:

  1. Insyallah semoga hubungan hingga ke jannah~

    ReplyDelete
  2. Aminnnnnnn....mama yaya juga tau...

    ReplyDelete